0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Firmatur/event

Er du på udkig efter en unik og sjov måde at styrke samarbejdet og fællesskabet i dit firma? Så er en tur med sofaflåder lige noget for dig! Efter at have sejlet rundt i Københavns smukke kanaler med dine kolleger i et par timer kan du være sikker på at i allesammen er blevet gode venner, og har noget at snakke om over frokosten det næste års tid.

Vi kan lave sejladser med op til 60 mennesker. Der må være 12 personer per flåde, men vi har god erfaring med at sejle flere sammen. Det er super hyggeligt, og man kan jo rykke lidt rundt på besætningen undervejs hvis man holder ind til siden.

Du kan tage mad og drikke med ombord, eller medbringe jeres egen picnic. Uanset hvad, vil I få en uforglemmelig oplevelse sammen, hvor I kan nyde byens seværdigheder, slappe af og have det sjovt.

Hvis i har specielle krav eller ønsker, skal sejle rundt med en statsminister, gerne vil sejle baglæns hele turen, har en medarbejder der er overfølsom overfor lædersofaer eller noget helt tredje så skriv til info@boatie.dk så ser vi om vi kan hjælpe.

Hvis du bare har et helt uskyldigt spørgsmål eller keder dig lidt efter frokostpausen er du selvfølgelig også velkommen til at skrive en mail.

Book
din tur nu

Få en uforglemmelig tur gennem Københavnskanaler
BOOK TUR NU
cartmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram